Twee wereldtitels in XCO en XCM, een Europese titel bij Cross-Country, een zilveren medaille op het WK Marathon, winst in de U23 World Cup in het algemeen klassement en een groot aantal XCO en short track overwinningen. 2019 was een enorm succesvol jaar voor onze pro riders Pauline Ferrand-Prévot, Ronja Eibl, Kristian Hynek en Mathieu van der Poel. Het geheime wapen? De Lux en de Exceed cross-country wedstrijd bikes. En vanaf 10 oktober worden de 2020 modellen gelanceerd. Maar het belangrijkste? Ze zijn in voorraad en per direct leverbaar op www.canyon.com!

Canyon Lux CF SLX 9.0 Race Ltd
Canyon Lux CF SLX 9.0 Race Ltd

De Lux was in 2019 een totaal nieuwe release, de 2020 modellen zijn opgefrist met nieuwe componenten voor nog betere prestaties. De Lux CF SL bikes worden nog steeds met 110 mm veerweg in de voorvork uitgerust in verschillende uitvoeringen. En een aantal modellen beschikken over de nieuwe Shimano 12-speed XT groep en de nieuwe RockShox SID Select vork. De Lux CF SLX topmodellen zijn met een veerweg van 100 mm in de voor en achter vering de pure racemonsters. De 9.0 Team versie is volledig ‘ready to race’ in de Corendon-Circus team uitvoering waar Mathieu van der Poel mee rijdt. En als we het hebben over topmodellen, de Lux CF SLX 9.0 Race Ltd. beschikt over de SRAM XX1 Eagle AXS groep! De Lux CF familie wordt uitgebracht in 7 modellen, inclusief een WMN model speciaal voor de dames, en een frame set. Ze zijn geprijsd tussen €2,899-€6,999*, met een gewicht vanaf 10.1 kg.

Canyon Exceed CF SLX 9.0
Canyon Exceed CF SLX 9.0
Canyon Exceed CF SLX 9.0

Na een recent gewonnen zilveren medaille op het WK 2020 is de Exceed klaar voor het nieuwe seizoen. De range bestaat uit 9 modellen, inclusief twee specifieke WMN modellen. Met Reynolds carbon wielen voor een prijs van €2,699* is de Exceed CF SL 7.0 een bewijs van Canyon om zijn zelf gestelde doel om de beste prijs kwaliteit verhouding te leveren. Het topmodel in de 2020 modellen is de Exceed CF SLX 9.0 Race Ltd., met SRAM XX1 Eagle AXS elektronisch schakelen. Prijzen variëren van €1,699 tot €5,999*, het gewicht vanaf 8.9 kilo.

Alle Lux en Exceed modellen zijn vanaf nu uit voorraad beschikbaar op www.canyon.com

*Eurozone prijzen. Internationalen prijzen zijn beschikbaar op aanvraag

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!