Het Nederlandse bedrijf/merk Born Sportscare kiest per 1 januari 2020 voor een andere distributieopzet. Vanaf die datum zal Wolvenberg de nieuwe distributeur zijn van het merk voor het cycling segment. Rademaker Sports blijft distributeur voor de retailers in het running segment, wel zal dit partnership verder worden geïntensiveerd.

Roy Slangen, Product & Marketing manager Born Sportscare: “Met Wolvenberg als nieuwe distributeur voor het wielersegment, vinden we een partner die louter A-merken in portfolio heeft en daardoor in alles perfect past in het kwaliteitsdenken waar wij voor staan. Ik ben ervan overtuigd dat we samen retailer én gebruiker de meerwaarde van Born nog beter kunnen laten voelen. Ze kunnen op ons rekenen: topproducten gecombineerd met een helder advies. Wij kijken uit naar de samenwerking!”

Manu Verhelst van Wolvenberg: “Wolvenberg is uiterst selectief in het uitkiezen van de verdeelde merken en een nieuwkomer moet dan ook voor een grote meerwaarde zorgen. Met Born halen we een gevestigde waarde in huis wat sportvoeding in de lage landen betreft. De populariteit van het merk is ongetwijfeld te danken aan de kwaliteit en doeltreffendheid van de producten en het complete assortiment. Wij gaan vol voor dit partnership!”

Voor het hardloopsegment blijft Rademaker Sports het aanspreekpunt voor de retailer. Bart Nauta stelt het als volgt: “Born staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie in sportvoeding en -verzorging. Een groeiend aantal atleten ervaart de positieve invloed van Born producten op hun prestaties. Ik kijk ernaar uit om ons langdurige partnership met Born te intensiveren en onze sterke positie in de runningretail verder uit te bouwen.”

Wolvenberg en Rademaker Sports worden exclusief distributeur voor de Benelux voor het betreffende segment. Naast de vernieuwing van de distributiestructuur, werkt Born ook hard aan enkele productinnovaties voor 2020.

Info

www.born.eu

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!