De BMC Trailfox AMP is een nieuwe e-MTB, die voor het grote avontuur is ontwikkeld. Speciaal voor rijders die van lange afstanden en van legendarische ritten houden, die tijdens de lunch twee rondjes rijden in plaats van één, die twee keer zoveel afdalingen doen en dingen gaan ontdekken in plaats van zich af te vragen wat er zich achter de horizon bevindt.

Je rit wordt versterkt!

De zijdezachte krachtoverbrenging maakt dat de beklimming even leuk wordt als de afdaling. Je rijdt er sneller dan je denkt over ‘flowy’ paden mee, wat een nóg bredere glimlach op je gezicht tovert. Had je ooit durven dromen om tijdens de uphill een jump over een rots te doen? Daarnaast kun je technische afdalingen met een intuïtieniveau doen alsof je op een ‘normale’ perfect uitgebalanceerde volledig uitgeruste all mountain bike.

BMC Trailfox AMP

Met de Trailfox AMP heeft BMC een volledige tweede generatie revolutionaire e-MTB’s ontwikkeld. Het veersysteem en het ontwerp van het frame zijn speciaal gecreëerd om je e-MTB-ervaring te optimaliseren. Het is nog steeds een Trailfox, omdat het rijgedrag je hetzelfde gevoel geeft als de legendarische, zich in de Enduro World Series bewezen superfiets van volledig carbon — het is alleen versterkt.

Wat voor een legendarische rit er ook in je hoofd rondspookt — die lange trail, die moordende enduro-ronde — je laadt je fiets op en je gaat die rit rijden!

Aan de rijder aangepast

De BMC Trailfox levert een volledige all mountain rij-ervaring dankzij een geometrie die ontwikkeld is om de unieke eigenschappen van een e-MTB te combineren met de behoeften van de rijder.

Een écht mountainbike-gevoel

De kinematiek van de Trailfox, de plaatsing van de draaipunten, de ratio’s, de draaimomenten en de afmetingen van de demper brengen een all mountain-gevoel naar een e-MTB.

De beste materiaalkeuze

De nieuwe Twin Hollow-core-technologie van The Impec Lab resulteert in een carbon mountainbikeframe van wereldklasse, dat de batterij en de aandrijfunit in één slank pakket integreert.

Stijlvol

Een geïntegreerde batterij en aandrijfunit en in het frame verwerkte kabels zorgen ervoor dat de fiets er ‘clean’ uitziet, terwijl tegelijkertijd de componenten tegen de elementen worden beschermd.

Info

www.bmc-switzerland.com

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!