Op 1 augustus is Bike Center Woerden na een grondige verbouwing omgedoopt tot een modern Specialized Brand Store.


Een Specialized Brand Store heeft alles in huis om de fietser de complete Specialized beleving te bieden. De winkel aan de Korenmolenlaan werd helemaal opnieuw ingericht en beschikt nu onder andere over een uitgebreide S-Works corner en een geavanceerde Retül ruimte waarin met behulp van een 3D tracking systeem dynamische fietsmetingen uitgevoerd kunnen worden. Het spreekt voor zich dat de Specialized Brand Store over een ruime werkplaats met deskundige technici beschikt.

“De visies van Bike Center Woerden en Specialized sluiten perfect op elkaar aan. Met mooie producten, passie voor de fiets, een persoonlijke aanpak en vlekkeloze service willen wij het verschil maken. Een extra troef is de A-locatie in het centrum van het land”, aldus Gerard Bouman, eigenaar van Bike Center Woerden.

Ook Bas Giling, Market Leader Dutch Spoken Markets bij Specialized, is tevreden met de mooie evolutie die Bike Center Woerden en Specialized samen doormaakten. “De samenwerking die we aangaan zal nog versterkt worden waardoor we nog meer fietsers het ultieme fietsplezier kunnen bieden op vlak van Road, Mountain en Elektrisch”, stelt Bas Giling.Bezoek de winkel virtueel op www.bikecenterwoerden.nl of stap binnen bij Specialized Brand Store Bike Center Woerden aan de Korenmolenlaan 4B in Woerden.

Magazine Blog © Bikefreak-magazine

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!