Bend36 – verzorgingsproducten

De ervaring van Alberto Contador en Ivan Basso, samen met de veelzijdige expertise van Alessandro Rombelli (uit de cosmetische industrie) : dit zijn de belangrijkste ingrediënten van de Bend36-producten, de cosmeticalijn ontwikkeld door professionele fietsers, voor atleten.

Bend36 – verzorgingsproducten

Getest door internationale, wetenschappelijke onderzoeksinstellingen en goedgekeurd door professionele wielrenners, waaronder het Trek-Segafredo en het Polartec-Kometa Team, hebben alle Bend36-producten de PLAY SURE Doping Free-certificering behaald.

Bend36 – verzorgingsproducten

Het Bend36 assortiment bestaat uit 7 verschillende producten. Pre-ride producten, after-ride producten en een sportkleding reiniger.

Pre-ride producten verminderen wrijving, voorkomen irritatie in gevoelige gebieden, verhogen de spierspanning en hebben een afslankend effect.

Bend36 – verzorgingsproducten

De after-ride producten zorgen voor frisheid en voor opluchting, ze kalmeren de huid die lichte beschadiging en roodheid heeft. Verder geven de producten lichtheid aan vermoeide benen en gaan ze de vorming van melkzuur tegen.

Sportswear Cleanser is een reinigingsmiddel met een sterk reinigende werking, in staat om sportkleding diep te reinigen en geurtjes te neutraliseren.

www.codagex-xperience-center.com

Magazine Blog © Bikefreak-magazine

Bikefreak-magazine