Begin jaren 1990 komt een man uit het Zwitserse Emmental op het idee om zijn fiets uit te rusten met een motor. De uitvinder noemt de eerste werkende elektrische fiets van Zwitserse makelij de ‘Rode Buffel’. In 1995 komt met de ‘FLYER Classic’ de eerste e-bike in kleine serie op de Zwitserse markt. Begin jaren 2000 breken de hoogwaardige e-bikes van het merk FLYER definitief door met de intussen legendarische C-serie. De FLYER e-bikes uit Zwitserland veroveren al snel ook Duitsland, de Benelux en Oostenrijk. Later volgen nog Italië en Frankrijk.

Een kwarteeuw innovatieve mobiliteit uit Zwitserland

FLYER Roter Büffel
FLYER Roter Büffel
FLYER Classic
FLYER Classic
FLYER Uproc7
FLYER Uproc7

Vijfentwintig jaar na de geboorte van het merk FLYER is de e-bike populair bij jong en oud. FLYER AG kijkt in het jubileumjaar terug op de bewogen geschiedenis van het bedrijf, blikt vol vertrouwen in de toekomst en viert het jubileum samen met zijn klanten en partners – in de huidige tijden van de corona-crisis, iets stiller dan gepland.

Nieuwe FLYER-website

Precies op tijd voor het jubileum presenteert FLYER een volledig nieuwe website met een frisse uitstraling en toegevoegde waarde voor FLYER-dealers en klanten. Belangrijke vernieuwingen zijn de snellere en overzichtelijkere informatie over het FLYER-modelaanbod en de verbeterde mogelijkheid om direct via de website een proefrit bij een FLYER-dealer in de buurt te boeken.

Bezoek de nieuwe website van Flyer

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!