CUBE Store Vlaardingen organiseert zaterdag 17 september het Super Saturday evenement. Dit is hét moment voor fanatieke fietsers om de winkel te leren kennen, te profiteren van aantrekkelijke acties of kennis te maken met de nieuwe CUBE collectie.

Super Saturday vindt plaats op 17 september van 9:00-17:00 bij de CUBE Store Vlaardingen

Als enige brand store in Nederland kan CUBE Store Vlaardingen vele modellen van de 2017 collectie presenteren tijdens de highlights huisshow op 16 en 17 september. Op Super Saturday worden uitgebreide testmogelijkheden geboden en ook dynamische fietsmetingen kunnen op deze speciale dag worden uitgevoerd.

Programma

  • vrijdag 16 en zaterdag 17 september CUBE 2017 highlights huisshow
  • zaterdag 17 september vindt de jaarlijkse Super Saturday plaats
  • 2016 fietsmarkt, aantrekkelijke acties, sample sale en vele testfietsen
  • service en gezelligheid met PowerBar, Thule en Camper Centrum Nederland

Natuurlijk is het voltallige winkelteam aanwezig om je te adviseren bij de aanschaf van een nieuwe fiets, fietskleding of accessoires. Voor advies over de juiste voeding is PowerBar aanwezig en de specialisten van Thule zijn erbij om je alles te vertellen over fietsdragers. Tevens is op beide dagen Camper Centrum Nederland aanwezig met een nieuwe Volkswagen California camper om de mogelijkheden van deze camper i.c.m. met Thule en Cube (elektrische) fietsen te demonstreren.

Lokatie

Info

www.bike2build.nl

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!