MTB / e-MTB testcenter 2019

MTB & e-MTB testcenter

Try before you buy!

MTB/eMTB Testcenter

MTB & e-MTB testcenterHet TEST-Center heeft dit jaar maar liefst 18 gloednieuwe MTB’s en e-MTB’s klaarstaan voor een ultieme test. Je bent van harte welkom om al dit moois te komen uitproberen en alsof het nog niet genoeg is, organiseren we dit jaar 24 testdagen op 10 verschillende locaties. We bezoeken 8 vaste MTB-routes in 8 verschillende provincies in Nederland en België waar je alle MTB’s en e-MTB’s kunt testen.
Bovendien organiseren we in de heuvels van Zuid-Limburg en de Ardennen speciale e-MTB Clinics. Boeken kan individueel, maar je kunt ook als groep van 10 tegelijk inschrijven tegen een speciaal tarief!

Hot or not?

Zijn ze ‘Hot or Not’? Dat mag jij dit jaar gaan bepalen. We geven jou de mogelijkheid om een aantal van deze MTB’s & e-MTB’s eens uitgebreid uit te proberen. Na afloop van de testdag krijg je een beoordelingsformulier om de geteste bikes door middel van een puntensysteem te waarderen. Aan het einde van het jaar worden jullie bevindingen verwerkt tot één megatest, die we gaan publiceren. Laat jouw stem meetellen en schrijf je vandaag nog in. Tijdens de Clinics in Zuid-Limburg en de Ardennen laten we de 7 MTB’s thuis en mag je met alle 11 e-MTB’s op pad.

Onvergetelijke testdag

MTB & e-MTB testcenterDeelname aan het MTB & e-MTB TESTCENTER op één van de 8 vaste routes in Nederland of België bedraagt slechts € 25,-. Voor de e-MTB Clinics in Zuid-Limburg en de Ardennen, waar je onder begeleiding een route van 40 kilometer gaat afleggen, betaal je € 50,-. We zorgen voor een perfecte organisatie, een serie gloednieuwe 2019-mountainbikes, met of zonder trapondersteuning, en een gezellige ongedwongen sfeer. Je hebt beslist een onvergetelijke testdag. Een unieke kans, die je als nieuwsgierige mountainbiker zeker niet aan je neus voorbij mag laten gaan!

MTB & e-MTB testdagen

Kaartje MTB & e-MTB testcenterWe hebben niet zomaar een testrondje voor je uitgezet: je gaat op de meest uitdagende vaste routes van Nederland en België mountainbiken. We bezoeken maar liefst 8 verschillende provincies in Nederland en België. Iedere testronde kan op eigen tempo worden gereden. Na afloop van iedere ronde kun je wisselen van testbike. Op deze manier kun je dus de rijeigenschappen van iedere fiets perfect vergelijken, om zo de beste MTB of e-MTB te kiezen.

Uitstekend verzorgd

MTB | e-MTB testcenterBij het MTB & e-MTB TESTCENTER ga je een dag op pad om de mountainbikes van jouw keuze te testen. Samen met de andere deelnemers, die je ’s morgens vroeg ontmoet, trek je de gehele dag op. Er is professionele begeleiding ter plaatse om uitleg te geven over alle aanwezige testbikes en om de vering perfect af te stellen. Doordat je een aantal keer van MTB / e-MTB kunt wisselen, krijg je een prima indruk van wat de onderlinge verschillen tussen de testbikes zijn.

e-MTB clinics

De pittige heuvels van Zuid-Limburg, nabij Slenaken, vormen het decor voor de e-MTB Clinics in Nederland, terwijl de steile heuvels rond Houffalize (Ardennen) het decor voor de e-MTB Clinics in België zijn. Tijdens een schitterende rit van ± 40 kilometer, met steile klimmetjes en spectaculaire afdalingen, ontdek je de ongekende mogelijkheden van de e-MTB. Natuurlijk is een mountainbikegids van de partij die uitleg geeft, meefietst én je een onvergetelijke dag bezorgt!

Individueel of met een groep

Bij alle aangeboden activiteiten (MTB & e-MTB TESTCENTER en e-MTB Clinics) kun je individueel inschrijven, maar er bestaat ook de mogelijkheid om je als complete groep aan te melden. Bij een groepsboeking van 10 personen tegelijk geven we 10% korting; bovendien ben je ervan verzekerd dat je tijdens de geboekte activiteit alleen met jouw groep op pad gaat. Een leukere manier om met vrienden, vereniging of bedrijfsuitje actief bezig te zijn in de natuur bestaat niet!

MTB’s

e-MTB’s

TESTDAGEN (MTB & e-MTB) NL & BE

€ 25,- p.p. of € 225,- (10 personen)

Datum Provincie
16 maart (zaterdag) Noord-Brabant
14 april (zondag) Zuid-Holland
18 mei (zaterdag) Drenthe
30 juni (zondag) Limburg
06 juli (zaterdag) Gelderland
25 augustus (zondag) Vlaams-Brabant
21 september (zaterdag) Overijssel
05 oktober (zaterdag) Antwerpen

CLINICS (e-MTB) Nederland

€ 50,- p.p. of € 450,- (10 personen)

Datum Locatie
23 maart (zaterdag) Slenaken
20 april (zondag) Slenaken
25 mei (zaterdag) Slenaken
02 juni (zondag) Slenaken
13 juli (zaterdag) Slenaken
11 augustus (zondag) Slenaken
28 september (zaterdag) Slenaken
26 oktober (zaterdag) Slenaken

CLINICS (e-MTB) België

€ 50,- p.p. of € 450,- (10 personen)

Datum Locatie
17 maart (zondag) Houffalize
13 april (zaterdag) Houffalize
12 mei (zondag) Houffalize
01 juni (zaterdag) Houffalize
14 juli (zondag) Houffalize
24 augustus (zaterdag) Houffalize
01 september (zondag) Houffalize
06 oktober (zondag) Houffalize

Programma

 

 

09.45 uur aankomst
09.45 uur inschrijving / legitimatie (verplicht*)
10:00 uur uitleg / techniek
10.15 uur ochtendritten
12.30 uur middagpauze / lunch
13.15 uur middagritten
15.30 uur invullen testverslagen
16.00 uur einde testdag

*op de testdag ben je verplicht tot legitimatie d.m.v. een geldig paspoort / ID-kaart / rijbewijs

Inclusief

  • testen van ± 8 MTB’s / e-MTB’s per testdag
  • uitleg over gebruik, plus afstelling vering

Zelf meebrengen

  • fietshelm (verplicht)
  • fietsschoenen

Bijkomende kosten

  • heen- en terugreis
  • lunchpakket / drinken

Wat je nog moet weten

Omdat we van ieder type MTB / e-MTB één testfiets beschikbaar hebben voor rijders met een lengte van 175 cm tot 185 cm, is het mogelijk dat kleine rijders (<170 cm) en grote rijders (>190 cm) niet hun ideale zitpositie kunnen vinden. We kunnen onmogelijk alle testfietsen in 3 verschillende maten aanbieden, we hopen dat je hiervoor begrip kunt opbrengen.

Boeken van een testdag

Kies je activiteit en datum (verplicht)

Evt. reservedatum

Aantal personen (verplicht)

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Geslacht (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Plaats (verplicht)

e-mail (verplicht)

GSM (verplicht)

Geboortejaar

Ik ben bekend met de deelnamevoorwaarden en betaal na het ontvangen van de factuur de deelnamekosten vooraf door middel van een bankoverschrijving.

Deelnamekosten dienen door middel van een bankoverschrijving vooraf te worden voldaan. Zodra de betaling bij ons binnen is ben je 100% gegarandeerd van deelname. De informatie voor het TESTCENTER of de CLINIC (bestaande uit programmaoverzicht, dagindeling, routebeschrijving en adresgegevens) worden uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de activiteit per e-mail toegezonden.

 

 

 

 

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!