MTB & e-MTB TEST-center 2020 (volzet)

MTB & e-MTB testcenter 2020

Try before you buy!

MTB/eMTB Testcenter

MTB & e-MTB testcenterHet TEST-Center heeft dit jaar 14 gloednieuwe MTB’s en e-MTB’s klaarstaan voor een ultieme test. Je bent van harte welkom om al dit moois te komen uitproberen en alsof het nog niet genoeg is, organiseren we dit jaar 24 testdagen op 10 verschillende locaties. We bezoeken 8 vaste MTB-routes in 8 verschillende provincies in Nederland en België waar je alle MTB’s en e-MTB’s kunt testen. Bovendien organiseren we in de heuvels van Zuid-Limburg en de Ardennen speciale e-MTB Clinics. Boeken kan individueel, maar je kunt ook als groepje van 8 personen tegelijk inschrijven tegen een speciaal tarief!

Hot or not?

Zijn ze ‘Hot or Not’? Dat mag jij dit jaar gaan bepalen. We geven jou de mogelijkheid om een aantal van deze MTB’s & e-MTB’s eens uitgebreid uit te proberen. Na afloop van de testdag krijg je een beoordelingsformulier om de geteste bikes door middel van een puntensysteem te waarderen. Aan het einde van het jaar worden jullie bevindingen verwerkt tot één megatest, die we gaan publiceren. Laat jouw stem meetellen en schrijf je vandaag nog in. Tijdens de Clinics in Zuid-Limburg en de Ardennen laten we de MTB’s thuis en mag je met de e-MTB’s op pad.

Onvergetelijke testdag

MTB & e-MTB testcenterDeelname aan het MTB & e-MTB TESTCENTER op één van de 8 vaste routes in Nederland of België bedraagt slechts € 25,-. Voor de e-MTB Clinics in Zuid-Limburg en de Ardennen, waar je onder begeleiding een route van 40 kilometer gaat afleggen, betaal je € 50,-. We zorgen voor een perfecte organisatie, een serie gloednieuwe 2020-mountainbikes, met of zonder traponder­steuning, en een gezellige ongedwongen sfeer. Je hebt beslist een onvergetelijke testdag. Een unieke kans, die je als nieuwsgierige mountainbiker zeker niet aan je neus voorbij mag laten gaan!

MTB & e-MTB testdagen

Kaartje MTB & e-MTB testcenterWe hebben niet zomaar een testrondje voor je uitgezet: je gaat op de meest uitdagende vaste routes van Nederland en België mountainbiken. We bezoeken maar liefst 8 verschillende provincies in Nederland en België. Iedere testronde kan op eigen tempo worden gereden. Na afloop van iedere ronde kun je wisselen van testbike. Op deze manier kun je dus de rijeigenschappen van iedere fiets perfect vergelijken, om zo de beste MTB of e-MTB te kiezen.

Uitstekend verzorgd

MTB | e-MTB testcenterBij het MTB & e-MTB TESTCENTER ga je een dag op pad om de mountainbikes van jouw keuze te testen. Samen met de andere deelnemers, die je ’s morgens vroeg ontmoet, trek je de gehele dag op. Er is professionele begeleiding ter plaatse om uitleg te geven over alle aanwezige testbikes en om de vering perfect af te stellen. Doordat je een aantal keer van MTB / e-MTB kunt wisselen, krijg je een prima indruk van wat de onderlinge verschillen tussen de testbikes zijn.

e-MTB clinics

De pittige heuvels van Zuid-Limburg, nabij Slenaken, vormen het decor voor de e-MTB Clinics in Nederland, terwijl de steile heuvels rond Houffalize (Ardennen) het decor voor de e-MTB Clinics in België zijn. Tijdens een schitterende rit van ± 40 kilometer, met steile klimmetjes en spectaculaire afdalingen, ontdek je de ongekende mogelijkheden van de e-MTB. Natuurlijk is een mountainbikegids van de partij die uitleg geeft, meefietst én je een onvergetelijke dag bezorgt!

Individueel of met een groep

Bij alle aangeboden activiteiten (MTB & e-MTB TESTCENTER en e-MTB Clinics) kun je individueel inschrijven. Bij de e-MTB Clinics bestaat er ook de mogelijkheid om je als complete groep aan te melden. Bij een groepsboeking van 8 personen tegelijk geven we 10% korting; bovendien ben je ervan verzekerd dat je tijdens de geboekte activiteit alleen met jouw groep op pad gaat. Een leukere manier om met vrienden, vereniging of bedrijfsuitje actief bezig te zijn in de natuur bestaat niet! Nieuw voor 2020 is de mogelijkheid om een persoonlijke testsessie te boeken.

TESTDAGEN (MTB & e-MTB) NL & BE

€ 25,- p.p.

Datum Provincie
15 maart (zaterdag) Noord-Brabant
19 april (zondag) Zuid-Holland
16 mei (zaterdag) Drenthe
28 juni (zondag) Limburg
04 juli (zaterdag) Gelderland
30 augustus (zondag) Vlaams-Brabant
26 september (zaterdag) Overijssel
03 oktober (zaterdag) Antwerpen

TESTSESSIE (MTB & e-MTB) NL (Dorst)

€ 50,- p.p.

Tijdens een persoonlijke testsessie kun je individueel een fietstest inplannen. Op het mountainbikeparkoers van Dorst (Noord-Brabant) staan drie MTB’s of 3 e-MTB’s tot je beschikking en krijg je tijdens een ochtend- of middagdeel de mogelijkheid om deze fietsen individueel uit te testen. Handig voor personen die een MTB of e-MTB willen aanschaffen, maar niet weten wat ze moeten aanschaffen. De testsessies zijn individueel te boeken als ochtend of middag in de maanden maart t/m oktober van maandag t/m vrijdag. De kosten bedragen € 50,-. Contacteer ons om een testsessie (MTB & e-MTB) te reserveren.

CLINICS (e-MTB) Nederland

€ 50,- p.p. of € 360,- (8 personen)

Datum Locatie
21 maart (zaterdag) Slenaken
18 april (zaterdag) Slenaken
23 mei (zaterdag) Slenaken
21 juni (zondag) Slenaken
11 juli (zaterdag) Slenaken
23 augustus (zondag) Slenaken
19 september (zaterdag) Slenaken
10 oktober (zaterdag) Slenaken

CLINICS (e-MTB) België

€ 50,- p.p. of € 360,- (8 personen)

Datum Locatie
22 maart (zondag) Houffalize
04 april (zaterdag) Houffalize
24 mei (zondag) Houffalize
27 juni (zaterdag) Houffalize
12 juli (zondag) Houffalize
22 augustus (zaterdag) Houffalize
27 september (zondag) Houffalize
11 oktober (zondag) Houffalize

Programma

09.45 uur aankomst
09.45 uur inschrijving / legitimatie (verplicht*)
10:00 uur uitleg / techniek
10.15 uur ochtendritten
12.30 uur middagpauze / lunch
13.15 uur middagritten
15.30 uur invullen testverslagen
16.00 uur einde testdag

*op de testdag ben je verplicht tot legitimatie d.m.v. een geldig paspoort / ID-kaart / rijbewijs

Inclusief

  • testen van MTB’s / e-MTB’s naar keuze
  • uitleg over gebruik, plus afstelling vering

Zelf meebrengen

  • fietshelm (verplicht)
  • fietsschoenen

Bijkomende kosten

  • heen- en terugreis
  • lunchpakket / drinken

Wat je nog moet weten

Omdat we van ieder type MTB / e-MTB één testfiets beschikbaar hebben voor rijders met een lengte van 175 cm tot 185 cm, is het mogelijk dat kleine rijders (<170 cm) en grote rijders (>190 cm) niet hun ideale zitpositie kunnen vinden. We kunnen onmogelijk alle testfietsen in 3 verschillende maten aanbieden, we hopen dat je hiervoor begrip kunt opbrengen.

Boeken van een testdag

Het MTB- en e-MTB TEST-center 2020 is volzet t/m de laatste datum in oktober

Deelnamekosten dienen door middel van een bankoverschrijving vooraf te worden voldaan. Zodra de betaling bij ons binnen is ben je 100% gegarandeerd van deelname. De informatie voor het TESTCENTER of de CLINIC (bestaande uit programmaoverzicht, dagindeling, routebeschrijving en adresgegevens) worden uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de activiteit per e-mail toegezonden.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!