MTB & e-MTB TEST-festival 9 mei 2020

In verband met het Coronavirus is het TEST-festival verplaatst naar voorjaar 2021.

MTB & e-MTB TEST Festival 9 mei 2020

Zaterdag 9 mei

Dorst (Noord-Brabant)

Na het succes van het MTB & e-MTB TEST-Festival in de afgelopen zes jaren, krijgt het evenement in 2020 natuurlijk weer een vervolg, en wel op zaterdag 9 mei aanstaande. We bieden je de kans om de populairste 2020-MTB’s uit te proberen. Voor de entreeprijs hoef je het niet te laten: deelname aan het MTB & e-MTB TEST-Festival bedraagt slechts € 15,-. Zet zaterdag 9 mei nu vast in je agenda, en schrijf je vandaag nog via onze website in.

Ruim 200 testbikes

MTB & e-MTB TEST Festival 11 mei 2019

Op zaterdag 9 mei staan ongeveer 200 mountainbikes (model 2020) een volle dag tot je beschikking. Er zijn ongeveer 15 verschillende fietsmerken met topmodellen én informatiestands aanwezig. Wat dacht je van een testronde op een Canyon Lux, Giant XTC, Merida eOne-Sixty, Cannondale Scalpel-Si, BMC Four­stroke of de nieuwe Trek Supercaliber? Dit is slechts een greep uit het ruime assortiment testfietsen die klaarstaan voor een overtuigende testrit op het meest avontuurlijke testrondje van Nederland. Naast de ‘gewone’ MTB zijn er ook diverse e-MTB’s aanwezig; een mooie gelegenheid dus om een mountainbike met trapondersteuning te testen.

Mountainbike van het jaar

TEST-festival kaartje

Na afloop van iedere testrit kun je op je persoonlijke testformulier de mountainbike snel en eenvoudig beoordelen door middel van een puntensysteem. Aan het einde van de dag worden alle testformulieren verzameld, de punten opgeteld en verwerkt tot een uitslag, die we op 1 juni bekendmaken. De populairste mountainbike van het MTB & e-MTB TEST-
Festival wordt bovendien uitgeroepen tot ‘Mountainbike van het Jaar 2020’. Als klap op de vuurpijl maakt iedereen (alle testrijders van 9 mei die tijdens de prijsuitreiking aanwezig zijn) kans om schitterende prijzen te winnen.

Voorinschrijving verplicht

MTB & e-MTB TEST Festival 11 mei 2019

Om iedereen gegarandeerd onbeperkt te kunnen laten testen, is het MTB & e-MTB TEST-Festival gebonden aan een maximaal aantal deelnemers. Om deze reden ben je verplicht om je vooraf via de website aan te melden, zodat wij precies weten wie er allemaal gaan komen. Aanmelden op de dag zelf is helaas NIET mogelijk en VOL = VOL, dus wacht niet te lang met aanmelden.

Het mooiste testrondje!

Route dorst TEST-festival

We hebben niet zomaar het eerste de beste testrondje voor je uitgezet: je gaat op het mooiste testparkoers van Nederland rijden. De vaste mountainbikeroute van Dorst (nabij Breda, Noord-Brabant) is voor iedereen uit Nederland en Vlaanderen eenvoudig bereikbaar. De uitdagende testronde, met een lengte van circa 8 kilometer singletrail, heeft alles in zich om een testfiets op zijn rijeigenschappen te kunnen beoordelen. Ontelbare bochten, aantrekkelijke heuveltjes, korte maar spannende afdalingen en een aantal plekken om écht gas te kunnen geven. Geen vervelende plassen, modder of andere narigheden, maar een mooie droge zandondergrond én bovendien een perfect onderhouden MTB-parkoers!! De ronde kan tijdens het MTB & e-MTB TEST-Festival meerdere malen worden gereden, steeds met een andere testfiets.

Deelnemende merken

Merken test-festival 2020
(bovenstaande deelnemerslijst is nog niet definitief)

Uitstekend verzorgd

Een stand op het TEST-festival

Tijdens het MTB & e-MTB TEST-Festival ga je op zaterdag 9 mei individueel op pad om de mountainbikes van jouw keuze te testen. Je rijdt de testronde van circa 8 kilometer geheel in je eigen tempo, steeds weer met een andere testfiets. Ieder fietsmerk is aanwezig met een informatiestand, waar je je favoriete testbike kunt ophalen voor een testrit. Vanzelfsprekend krijg je bij ieder fietsmerk ter plaatse uitleg over de techniek achter iedere testbike. Doordat je iedere ronde een andere mountainbike kunt testen, krijg je een prima indruk van wat er op mountainbikegebied zoal te koop is. Het aanbod testfietsen is enorm en er staan zo’n 200 mountainbikes klaar waar je uit kunt kiezen.

Programma

09.45 uuraankomst + legitimatie
10.00 uur3 à 4 testritten in de ochtend
12.30 uurmiddagpauze / lunch
13.00 uur3 à 4 testritten in de middag
15.30 uurevaluatie / invullen testverslagen
16.00 uureinde testdag / prijsuitreiking

Inclusief

  • testen van aanwezige 2020-mountainbikes
  • uitleg over gebruik, plus afstelling vering

Zelf meebrengen

  • fietshelm (verplicht)
  • fietsschoenen
  • eigen pedalen

Bijkomende kosten

  • heen- en terugreis
  • lunch (ter plaatse te koop)
  • drinken (ter plaatse te koop)

Aanmelden voor het test-festival

Inschrijfformulier

Deelname bedraagt € 15,- en dient door middel van een bankoverschrijving vooraf te worden voldaan. Je ontvangt een factuur per e-mail. Zodra je betaling bij ons binnen is, ben je 100% gegarandeerd van deelname. De informatie voor het MTB / e-MTB TEST-Festival (bestaande uit persoonlijk deelnamenummer, dagindeling, routebeschrijving en adresgegevens) wordt uiterlijk 4 mei door ons per e-mail verzonden. ANNULEREN: restitutie van de € 15,- deelnamekosten is niet mogelijk.

MTB & e-MTB TEST Festival 9 mei 2020
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!