GRATIS ABONNEMENT!

Cover BFM100

Bikefreak-magazine is een GRATIS online magazine voor en door mountainbikers. Test, techniek, sport en avontuur: dat zijn de vier pijlers van Bikefreak-magazine. Per uitgave krijg je zonder twijfel de meeste mountainbikepagina’s leesplezier! Bovendien is Bikefreak het enige mountainbikemagazine dat helemaal GRATIS is.

We willen de teller op 100.000 abonnees krijgen, en daar hebben we jouw hulp voor nodig. Lees je Bikefreak-magazine online, maar ben je nog geen abonnee, klik dan op de onderstaande button. Ben je reeds abonnee, maar ken je iemand die nog geen gratis abonnement heeft, stuur de abonnee-actie dan aan hem/haar door. Naast de prijzen die we iedere editie onder de abonnees verloten, profiteer je als abonnee van aantrekkelijke acties bij evenementen die wij in 2019 gaan organiseren.

Ja, ik neem een GRATIS abonnement op Bikefreak-magazine

Aanmeldingsformulier

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Geboortejaar

e-mail (verplicht)

De volgende zes Bikefreak-uitgaven van 2019 worden volledig GRATIS online magazines die we telkens op de eerste dag van alle ‘even maanden’ naar je e-mailadres sturen. De online versies van 2019 verschijnen op: 1 februari, 1 april, 1 juni, 1 augustus, 1 oktober en 1 december.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!