Abonnement

Cover papier is terug
Bikefreak-magazine is terug als gedrukt tijdschrift!

Na tien jaar print en drie jaar online verschijnt Bikefreak-magazine vanaf maart 2020 in een print- én online-versie. Naast de keuze uit print of online verschijnt Bikefreak-magazine voortaan maandelijks!

Bikefreak-magazine is hét maandblad voor en door mountainbikers uit Nederland en Vlaanderen. Test, techniek, sport en avontuur: dat zijn de vier pijlers van Bikefreak-magazine. Met ruim 10.000 abonnees en maar liefst 30.000 lezers zijn we in dertien jaar tijd het grootste Nederlandstalige mountainbikemagazine geworden.

Vanaf maart 2020 verschijnt Bikefreak-magazine voortaan iedere maand. Was je in 2019 al abonnee van het online-magazine en wil je alleen de online-editie ontvangen, dan hoef je geen actie te ondernemen. Je blijft het magazine t/m december 2020 gratis ontvangen.

Wil je Bikefreak-magazine net als ‘vroeger’ weer maandelijks als papieren tijdschrift per post ontvangen? Voor € 3,- per uitgave ontvang je een tijdschrift, op mooi dik papier in een nieuw en handzaam A5-formaat, met de post op je huisadres.

Wil je Bikefreak-magazine voortaan iedere maand als geprint tijdschrift met de post toegezonden krijgen? Sluit dan vandaag nog een voordelig abonnement af voor de 3 resterende uitgaven van oktober t/m december 2020. De september-uitgave is al met de post verzonden, dus deze editie kunnen we helaas niet meer verzenden.

Vul onderstaand aanmeldingsformulier in en klik op ‘verzenden’.

Ja, ik neem een abonnement op Bikefreak-magazine

Aanmeldingsformulier abonnement 2020

Papieren tijdschrift (3x tijdschrift op A5-formaat: € 9,-)
3 maandelijkse uitgaven (oktober t/m december 2020)

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Straat + huisnummer (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Geboortedatum

e-mail (verplicht)

telefoon (verplicht)

De factuur om de abonnementskosten te betalen zal begin oktober per e-mail worden toegezonden. De drie Bikefreak-uitgaven van deze actie voor 2020 worden telkens op de eerste van de maand, beginnende op 1 oktober 2020, als online-versie naar je e-mail adres gestuurd. De print-versie gaat begin oktober op de post. Ieder abonnement wordt automatisch met een kalenderjaar verlengd, opzeggingen voor kalenderjaar 2021 dienen uiterlijk 1 december 2020 bij ons binnen te zijn..

Klik hier om de Privacyverklaring te lezen

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!