Abonnement

Cover papier is terug
Bikefreak-magazine is terug als gedrukt tijdschrift!

Na tien jaar print en drie jaar online verschijnt Bikefreak-magazine vanaf maart 2020 in een print- én online-versie. Naast de keuze uit print of online verschijnt Bikefreak-magazine voortaan maandelijks!

Bikefreak-magazine is hét maandblad voor en door mountainbikers uit Nederland en Vlaanderen. Test, techniek, sport en avontuur: dat zijn de vier pijlers van Bikefreak-magazine. Met ruim 10.000 abonnees en maar liefst 30.000 lezers zijn we in dertien jaar tijd het grootste Nederlandstalige mountainbikemagazine geworden.

Vanaf maart 2020 verschijnt Bikefreak-magazine voortaan iedere maand. Was je in 2019 al abonnee van het online-magazine en wil je alleen de online-editie ontvangen, dan hoef je geen actie te ondernemen. Je blijft het magazine t/m december 2020 gratis ontvangen.

Wil je Bikefreak-magazine net als ‘vroeger’ weer maandelijks als papieren tijdschrift per post ontvangen? Voor € 3,- per uitgave ontvang je een tijdschrift, op mooi dik papier in een nieuw en handzaam A5-formaat, met de post op je huisadres.

Wil je Bikefreak-magazine voortaan iedere maand als geprint tijdschrift met de post toegezonden krijgen? Sluit dan vandaag nog een voordelig abonnement af voor de 9 uitgaven van april t/m december 2020.

Vul onderstaand aanmeldingsformulier in en klik op ‘verzenden’.

Ja, ik neem een abonnement op Bikefreak-magazine

Aanmeldingsformulier abonnement 2020

Papieren tijdschrift (9x tijdschrift op A5-formaat: € 27,-)
9 maandelijkse uitgaven (april t/m december 2020)

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Straat + huisnummer (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Geboortedatum

e-mail (verplicht)

telefoon (verplicht)

De factuur om de abonnementskosten te betalen zal per e-mail worden toegezonden. Het abonnement gaat in na betaling van de abonnementskosten. De negen resterende Bikefreak-uitgaven van 2020 worden telkens op de eerste van de maand, beginnende op 1 april 2020, als online-versie naar je e-mail adres gestuurd. De print-versie volgt ongeveer 10 dagen daarna met de post. Ieder abonnement wordt automatisch met een kalenderjaar verlengd, opzeggingen voor kalenderjaar 2012 dienen uiterlijk 1 december 2020 bij ons binnen te zijn.

Klik hier om de Privacyverklaring te lezen

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!