Nieuws / weblog

Nieuwe Bryton App is een feit!

Stay motivated, stay active Bryton en Tehava zijn verheugd om te melden dat de nieuwe Bryton App officieel is gelanceerd. De nieuwe Bryton app, genaamd Bryton Active, is vanaf heden beschikbaar in de App Store en Google Play. Profiteer van de nieuwtjes in de app en...

Lees meer

Rijtechniek – evenwicht

Het blijft een magisch aspect van fietsen in het algemeen: evenwicht. Want ook al zijn mountainbikebanden steeds breder, je hebt geen stabiel contactoppervlak met de ondergrond. Hoe kan het nu toch dat je tijdens het fietsen niet omvalt, zelfs als je het stuur niet vasthoudt?

Lees meer

Gerben Mos wint de Dutch Masters of MTB

Gerben Mos trad op zondag 17 maart in de voetsporen van zijn ploeggenoot Bram Rood door de derde editie van de Dutch Masters of MTB in Haarle op zijn naam te schrijven. Rood eindigde na één van de zwaarste races uit zijn leven op een vijfde plaats. Lang leek hun KMC...

Lees meer

Specialized Mixtape collectie

Dit is misschien het tijdperk van de afspeellijsten op Spotify, maar kun je je nog herinneren dat je een echt casettebandje had? Er was een gevoel van opwinding en nieuwsgierigheid – een gevoel van herkenning toen je in de wereld van iemand anders stapte en op slag verliefd werd op de muziek. Het maakte het zo gemakkelijk om te verdwalen en geïnspireerd te worden door de muziek.

Lees meer

Thomas Acda beklimt de Mont Ventoux tijdens Tour du ALS met e-bike van Flyer

Met één been en e-bike gaat Thomas Acda naar top van Ventoux! Als ambassadeur van Stichting ALS beklimt acteur, cabaretier en zanger Thomas Acda eind mei de Mont Ventoux in de Tour du ALS. De e-bike van FLYER moet de uitdaging op een van de meest gevreesde beklimmingen iets gemakkelijker maken. “Als ik hierop trap is het alsof ik met een mes door de boter ga.”

Lees meer
banner Bulls
Banner Cube Stereo
banner Merida
banner Trek

De “buzz” op Twitter

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!