Evoc maakt veiligheid draagbaar. De laatste ontwikkeling in het protection wear-segment is het nieuwe Enduro-shirt. Het is lichtgewicht, functioneel en comfortabel. Ontworpen als basislaag, wordt het direct op de huid gedragen en heeft een ongeëvenaard draagcomfort. Dankzij ingebouwde protectoren beschermt het shirt gelijktijdig de schouders en de borstkas in geval van valpartijen. Op deze manier is het een ideaal supplement voor de Protector-rugzakken met geïntegreerde Liteshield (Air) Back Protector, zeker tijdens afdalingen.

Alsof het door een kleermaker is gemaakt: Evoc gebruikt voor de schouders CE-gecertificeerde (EN 1621-1) gewrichtsprotectoren van SAS-TEC, de leidende protectorenfabrikant met vele jaren ervaring op gebied van de fietssport. Niet alleen geeft de hoge elasticiteit van de verwijderbare viscoelastische pads een ongeëvenaard comfort — de pads zijn ook onverslaanbaar wanneer je het gewicht, de temperatuursbestendigheid en de dempende eigenschappen bekijkt. Ze zijn bovendien zacht en flexibel en staan iedere beweging op de fiets toe. Een dunne padding op de borst in de vorm van een ster, biedt lichte demping. Een microperforatie voegt ventilatie en ademende eigenschappen toe. Kortom: de ster beveiligt het borstbeen.

Perfect te combineren met de Protector-rugzakken van Evoc!

Veiligheid en een goede pasvorm gaan hand in hand bij Evoc: de nauwe snit, de hoge hals en de elastische tailleband met siliconenafwerking leveren de vereiste houvast voor de ingebouwde protectoren. De mouwen zijn van Raglan-materiaal en hebben naadvrije schouders. Elastische flatlock-naden minimaliseren frictie en voorkomen schuren tegen de huid. Uiteraard is het protectieshirt gemaakt van ademend en sneldrogende materialen zoals Lycra. Het heeft eveneens een Polygiene finish, die antibacterieel en anti-allergisch is en dus vervelende geurtjes voorkomt. Een honinggraad mesh aan de zijkant staat ideale ventilatie toe.

Het Airbreath-mesh op de rug is niet alleen extreem ademend, maar ook zeker een eye-catcher met zijn digitaal geprinte kleurtransitie. Extra handig: je kunt het shirt inclusief de ster in de wasmachine wassen (de protectoren moeten wel eerst verwijderd worden).

Info

Maten: S, M, L en XL
Gewicht: 320 g (maat M)
Kleuren: zwart
Prijs: € 90,-

www.evocsports.com

Bikefreak-magazine